Přeskočit na obsah

Podzimní liga 2022 – Tábor

  • od

Soutěž se koná v NOVÉ SPORTOVNÍ HALE, ul. U stadionu Míru 1579, 390 03 Tábor.
Do haly se dostanete:

Z Prahy: Před Táborem najedete na úsek dálnice D 3 odbočíte na sjezdu Písek, za lanovým mostem přes nádrž Jordán asi po 100 m odbočíte vpravo a na následné křižovatce pak vlevo směr Tábor.
V Táboře projedete první světelnou světelnou křižovatku rovně cca po 150m odbočíte vlevo a přijedete ke SH Mír. POZOR: V obci Olbramovice může být částečné omezení dopravy z důvodu napojování nového obchvatu kolem Čapího hnízda.

Z Plzně: přijedete do Tábora od Písku. Cca 1000 m za cedulí Tábor přijedete na kruhový objezd po pravé straně uvidíte supermarket LIDL, pojedete rovně a na první světelné křižovatce odbočíte vpravo do centra. Po cca 150 m odbočíte vlevo a přijedete ke SH Mír.

Z Brna: odbočíte z D1 u Humpolce směrem na Pelhřimov a Tábor. Před Táborem odbočte na D3 směr Praha a cca po 3km sjeďte z dálnice na směr Písek. Za lanovým mostem přes nádrž Jordán asi po 100m odbočíte vpravo a na následné křižovatce pak vlevo směr centrum Tábor. V Táboře projedete první světelnou křižovatku rovně a cca po 150m odbočíte vlevo ke SH Mír.

Z Č. Budějovic: přijedete od kruhového objezdu kolem restaurace MC Donald´s, ihned za železničním mostem odbočíte vpravo na nadjezd směrem do centra. Pak přijedete pod tzv. Černé mosty (železniční) se světelnou křižovatkou. Za černými mosty pojedete stále rovně po ul. Budějovická směr Písek, přes Jordánskou hráz. Ihned za Jordánskou hrází odbočte vpravo ke SH Mír.

Parkujte zdarma na vyhrazeném parkovišti před Sportovní halou, nebo na přilehlém parkovišti před plaveckým bazénem, nebo v přilehlých ulicích.